1NY2018

GOUDSWAARDSE BOYS NIEUW – GOUDSWAARDSE BOYS OUD                        2 – 3 ( 2 – 1 )

zaterdag 6 januari 2018
Afgelopen zaterdag is bij Goudswaardse Boys de allereerste Oliebollenwedstrijd gespeeld.

Het is de bedoeling dat deze wedstrijd traditioneel elke eerste zaterdag van het nieuwe jaar voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie gespeeld wordt. De animo voor dit initiatief bleek in ieder geval overweldigend, getuige de vele noodzakelijke reserves bij beide teams. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat aan de zijde van de “Oudjes” op cruciale plaatsen “Nieuw” materiaal ingezet werd. Nadat Jan van der Velden en Abram Huijzers de oudjes op een 0-2 voorsprong hadden gebracht was het Thomas van Peperstraten die de ruststand op 1-2 bepaalde. Na de onderbreking tekende Patrick van Duijl voor de 2-2. Aangezien na de volledige zestig minuten deze score nog steeds op het bord stond moest de zogenaamde Golden Goal de beslissing brengen. Slordig “Nieuw” verdedigingswerk werd door Erik Erkens meedogenloos afgestraft en bezorgde de Oliebollenbokaal bij “Oud”: 2-3.