header gwb

Logo GWB blauw

Afsluiting van het seizoen 2016-2017

Afsluiting van het seizoen 2016-2017 van Goudswaardse-Boys even kort samengevat.

Met de boot naar het Footgolf in Rhoon en na een boeiende strijd werd Manus (Stephan Roos) de winnaar en gaat als prijswinnaar naar Feyenoord - Ajax.

Met de boot weer terug naar van Speyk waar er gezellig een hapje en drankje de middag/avond vulde. Joeri Heistek werd uit gezwaaid naar Zinkwegse Boys met een graafmachine.

Toen kwamen de prijzen van GWB. De hoogste trainings opkomst werd gewonnen door Ricardo Bisdom en Bart Dam die rechtstreeks in de uitzending was uit Parijs.

Topscorer werd Johan Bestebreur op de voet gevolgd door Joeri Heistek en Thomas Keizer. Het hoogtepunt van de avond, de speler van het jaar die briljant werd gewonnen door onze keeper Bryan Huizer met als goede 2e Mac die jammer genoeg niet aanwezig was (wat liefde al niet kan doen) en 3e onze back Patrick van Duijl.

Jongens een geweldige dag en bedankt namens een geweldige club. Trainer en sponsor Leo Tol bedankt voor het organiseren van deze geweldige dag, waar een klein clubje groot in kan zijn dit moeten we niet verloren laten gaan.

Het bestuur

uitslag beste speler