header gwb

Logo GWB blauw

1FIOSu1718

FIOS 1 – GOUDSWAARDSE BOYS 1                0 – 1 ( 0 – 0 )

zaterdag 24 maart 2018
Afgelopen zaterdag verliet Goudswaardse Boys het Flakkeese Achthuizen met een nipte, doch verdiende 0-1 zege in de knip.

Na een sterk eerste kwartier kwam er bij de mannen van trainer Leo Tol een beetje de klad in en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na 25 minuten spelen claimden de bezoekers tevergeefs een penalty toen Floris van der Weijde door FIOS-verdediger Sander Verweij in kansrijke positie onderuit gekegeld werd. Even later verscheen aan de overzijde Corné Buijs gevaarlijk voor het doel van Bryan Huijzers, maar ook deze poging strandde.
Na de thee speelde Goudswaardse Boys opportunistischer en kreeg via Floris van der Weijde, Patrick van Duijl en Johan Bestebreur enkele goede mogelijkheden. Toch was FIOS halverwege de tweede helft het dichtst bij de openingstreffer toen een kopbal van Jermaine Dortalina op de Goudswaardse lat belandde. Ook voor de gastheren voorkwam het aluminium een tegentreffer toen een inzet van Johan Bestebreur via de paal naast het doel verdween. Met nog een klein kwartier op de klok werd de Goudswaardse strijdlust alsnog beloond. Na een voorzet van Patrick van Duijl was het invaller Benjamin Eenkhoorn die de bal knap langs FIOS-doelman Bonno Brandwijk schoot: 0-1.
Sander Schilperoort