header gwb

Logo GWB blauw

1Melt1718

GOUDSWAARDSE BOYS 1 – MELISSANT 1                        0 – 0 ( 0 – 0 )

zaterdag 9 december 2017
Afgelopen zaterdag morste Goudswaardse Boys voor de eerste maal dit seizoen in eigen huis punten. Tegen het bezoekende Melissant bleef de productie steken op een bloedeloze 0-0.

In verband met het overlijden van oud-grensrechter, consul en kantinebeheerder Bas van der Hoek werd, voorafgaand aan de wedstrijd, een minuut stilte in acht genomen en speelden de Goudswaarders met rouwbanden om de arm. Gedurende de eerste helft slaagden beide ploegen er niet in om het publiek te boeien. Pas vlak voor rust kregen zowel de bezoekers als de gastheren een goede mogelijkheid om de score te openen. Namens Melissant was Arnoud Both gevaarlijk en aan de overzijde kopte Ricardo Bisdom rakelings naast.
Na de onderbreking veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Melissant was dicht bij de 0-1, maar de kopbal van Tim Vreeker na een vrije trap van Christiaan Nagtegaal verdween naast het doel van Bryan Huijzers. De mannen van trainer Leo Tol waren nog het dichtst bij een onverdiende zege. Melissant-doelman Roy Hobbel zag de inzet van Stephan Roos tot zijn opluchting op de paal belanden.
Sander Schilperoort