De selectiegroep van Goudswaardse Boys telt voor het nieuwe seizoen een aantal nieuwe gezichten. Jacco Vink, Niels van Ruiven en Chris Groenendijk zijn van Piershil overgekomen en ook Jordy Fakkel (SHO) en Bob Seip (OSV Oud-Beijerland) maken komend seizoen hun opwachting bij de Boys. Tevens sluiten vanuit de eigen jeugd Ruben van Bergeijk, Mitchell Klijn en Roy van der Velden aan bij de groep van trainers Leo Tol (eerste elftal) en Cor Nagy (tweede elftal). Cor van Ruiven zal Leo Tol gaan bijstaan als elftalleider van het eerste elftal. Floris van der Weijden (SHO) en Benjamin Eenkhoorn (stopt) zijn na de zomerstop niet meer te bewonderen op sportpark De Koorenaar.

Komen:
Bob Seip (OSV Oud-Beijerland), Jordy Fakkel (SHO), Niels van Ruiven (Piershil), Jacco Vink (Piershil), Chris Groenendijk (Piershil), Mitchell Klijn (eigen jeugd), Ruben van Bergeijk (eigen jeugd) en Roy van der Velden (eigen jeugd).

Gaan:
Floris van der Weijden (SHO) en Benjamin Eenkhoorn (stopt).

Ook bij de veteranen zijn bij de Boys in de komende competitie een paar nieuwe gezichten te bewonderen. Van Piershil is Frits van Agteren overgekomen en Jasper Poortvliet heeft Zuidland ingeruild voor onze vereniging.