GW Boys 2 - NSVV 6 (1-4)

Grotefoto GUR8ONHF

De mannen van Goudswaardse Boys 2 zijn er afgelopen zaterdag niet in geslaagd hun eerste competitie wedstrijd winnend af te sluiten.

Onder ideale weersomstandigheden kwam NSVV 6 op bezoek. In de beginfase waren beide teams gevaarlijk. Voor de thuisploeg waren Thomas Keijzer en Léon van der Slot dichtbij de openingsgoal. Ook de bezoekers kregen enkele goede mogelijkheden om de score te openen, maar doelman Maarten Kruithof wist dit te voorkomen. In minuut 23 werd de score geopend toen Léon van der Slot de buitenspelval wist te ontwijken en alleen op de keeper af kon, hij faalde niet en tekende zo de 0-1 aan. Voor rust werd er echter al orde op zaken gesteld door de bezoekers door tot twee maal toe laconiek verdedigen van Goudswaard af te straffen, 1-2.

Na de rust probeerde de Boys de bezoekers verder terug te dringen op eigen helft, maar al snel volgde daaruit een counter van NSVV met als resultaat een 1-3 achterstand. Ook daarna werd er nog veel strijd geleverd om nog wat uit de pot te slepen, maar het ontbrak vaak aan ideeën of een zuivere afwerking. Nadat Thomas Keijzer een schot op de bal had zien belanden en een doelpunt afgekeurd zag worden was het aan de andere kant NSVV wat aan alle illusies een eind maakte en de beslissende 1-4 op het scorebord zette. Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Heinenoord op het programma, daar moeten dan de eerste punten in de wacht gesleept worden.