NBSVV 3 - GW Boys 2 (1-1)

teamfoto elftal2

Afgelopen zaterdag hebben de mannen van het tweede elftal hun tweede punt behaald in de uitwedstrijd tegen NBSVV. Goudswaardse Boys kwam uitstekend uit de startblokken en dat resulteerde al gelijk in een aantal goede mogelijkheden van Stefan van der Velden en Wouter Bijl.

Ook NBSVV, waar vorig seizoen nog twee keer roemloos van verloren werd, had mogelijkheden om de score te openen, maar sluitpost Maarten Kruithof kon een aantal keer goed redden. Tien minuten voor rust kwamen de Boys op een 1-0 voorsprong toen Wouter Bijl het overzicht behield en Tim Blaak bediende. Deze faalde niet en zo werd er sinds lange tijd weer met een voorsprong gerust.

De tweede helft leek aanvankelijk hetzelfde te verlopen als de eerste helft. Kansen voor beide ploegen, maar veel ongeluk in de afwerking. Het waren voor Goudswaardse Boys Thimo Herrewijnen en Jonathan den Hollander die de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar het vizier stond niet op scherp. Aan de andere kant was het wel raak, 1-1. In een spannende slotfase kwamen de Boys zelfs nog een keer heel goed weg toen een uitgelezen mogelijkheid van NBSVV vanaf 5 meter over het doel verdween. Toen de scheidsrechter voor het einde floot konden beide teams zich vinden in de puntendeling.