7-11-2015     Goudswaardse Boys VR1 – Smitshoek VR1     2 - 6 (1 - 3)

Vandaag zou Smitshoek op bezoek komen een tegenstander waar we niet veel van wisten, maar we verwachten een goede tegenstander.

Vandaag speelde we met een oude bekende onder de lat. Om 12 uur klonk het startsignaal waarmee de wedstrijd begon. Al vanaf het begin was duidelijk dat het niet zo makkelijk zou gaan als de eerste wedstrijden. Toch was het Nikita die al vroeg het eerste doelpunt mocht maken. Hier mochten we niet lang van genieten want al snel stonden we ineens met 1-2 achter. Voor rust was het nogmaals Smitshoek die wist te scoren.

Na rust hetzelfde beeld. Het was vanaf onze kant een wedstrijd tegen ons zelf, niets wilde lukken, ballen kwam niet aan, elke keer een stap te laat enz. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 2-6.

Vandaag dus eindelijk een tegenstander die tegenstand bood. Helaas waren wij niet in ons normale doen en gingen de punten richting Barendrecht.