OFB VR1 – GW Boys VR1     (1 - 11)

31-10-2015

dames1 ofb

Vandaag mochten wij op reis naar Ooltgensplaat om daar tegen de dames van OFB te spelen. Met heerlijk weer kon er om 12.30 op het hoofdveld begonnen worden.

We begonnen goed en eerlijk gezegd heb ik niet alles meegekregen maar voor ik het wist was het eerste doelpunt al gevallen. Voor rust zou dit nog 5 keer bij de tegenstander gebeuren, maar helaas ook eenmaal bij ons.

Na rust gingen we verder waar we gebleven waren. Eigenlijk was een 1-6 stand nog maar matig gezien de kansen. Er werd goed druk gezet en er belande nog 5 ballen achter de keepster van OFB. 1-11 was de eindstand. Doelpunten: 8x Nikita, Jessica, Desi en Dasha.

We hebben nu 9 punten uit 3 wedstrijden met 22 doelpunten voor en 2 tegen. Volgende week krijgen we Smitshoek op bezoek, zij hebben ook de gespeelde wedstrijden gewonnen.