SVS VR4 - GW Boys VR1 (2 - 2)

svs

21 November stond de uitwedstrijd tegen SVS gepland. Na de regenval van de afgelopen week was het de vraag of deze wedstrijd door zal gaan. Gelukkig was de wedstrijd gepland op het hoofdveld wat uit kunstgras bestond en zodoende kon er om 15.15 vertrokken worden vanaf Goudswaard.

Na wat file en andere vertragingen kon er net voor 17.00 begonnen worden aan een zeer korte warming up. Voorafgaand werd 1 minuut stilte in acht genomen voor Parijs en alle andere ellende in de wereld. Hierna werd de wedstrijd gestart. De wedstrijd ging aardig op en neer beide teams waren aan elkaar gewaagd. Het was vooral SVS die de beste kansen wist te creëren, maar ook dit was sporadisch. Voor rust werd er eenmaal gescoord door SVS (1-0).

Na rust hetzelfde beeld. Nikita werd van laatste vrouw naar aanvallende middenvelder geschoven wat voor meer kansen voorin zorgde. Het was Cynthia die op aangeven van Nikita de bal hard in het net wist te jagen. 1-1. Hierna bleven wij dreigender, maar ook SVS kon niet onderschat worden. Het was Nikita die haar schot gelukkig in het doel zag verdwijnen 1-2. Helaas kon SVS ook nog een keer scoren wat de stand op 2-2 zette.

Vandaag was niet onze beste wedstrijd maar is er wel een punt gepakt. Na de wedstrijd werden we door SVS op een patatje met snack getrakteerd, waar we allemaal wel trek in hadden. Bedankt SVS!