Stellendam VR1 - Goudswaardse Boys VR1 0 - 7 (0-5)

Voor het uitslapen op zaterdag na een afgelaste wedstrijd (28-11) en de wedstrijd tegen SVS was 7 december geen tijd. Om 9 uur werd er vertrokken richting Stellendam om daar een spannende wedstrijd te spelen. Van eerdere wedstrijden weten we dat Stellendam een goede ploeg heeft en dat de wedstrijd alle kanten op kan gaan.

Om 10.30 besloot de scheidrechter te fluiten voor de aftrap en begonnen we tegen de wind in. Al snel bleek Stellendam niet te zijn wat wij hadden verwacht. De eerste kansen waren voor ons maar Stellendam wist deze weg te werken, een corner was het gevolg. Uiteindelijk kwam de bal via de corner via Nikita bij Mandy die de bal het doel in wist te krijgen. Hierna was het Nikita die een grote kans kreeg, maar deze niet wist omtezetten in een doelpunt. Het was Desi die goed vrijkwam en de 0-2 maakte. Vervolgens wist Nikita de 0-3 te maken. De wedstrijd bleek nog maar 25 minuten onderweg te zijn dus er kon nog van alles gebeuren. Sporadisch wist Stellendam richting het doel van Dascha te komen, maar de verdediging wist dit goed optelossen. Daarnaast stond Dascha geweldig te keepen, wat Stellendam ook geen vertrouwen gaf. De 0-4 werd vervolgens gemaakt door Desi. Voor rust zette Mandy de stand op 0-5.

Na rust hetzelfde beeld al kwam Stellendam nu wel wat aanvallender over. Gelukkig maakte Nikita al vrij snel in de 2e helft er 0-6 van, waardoor de wedstrijd rustig uitgespeeld kon worden. Voor het eindsignaal was het Nikita die de eindstand op 0-7 wist te brengen.