GW Boys VR1 - DJS VR2 1-3 (1-0)

360

Vandaag stond de wedstrijd tegen De Jonge Spartaan VR2 gepland. Een tegenstander die al hun gespeelde wedstrijden had gewonnen. Duidelijk was dat de uitslag tegen Stellendam toch wel wat indruk had gemaakt op het jonge team van De Jonge Spartaan VR2.

We begonnen redelijk er waren kansen voor ons, maar al vroeg bleek dat we het spel dat we hadden gespeeld tegen Stellendam niet konden doorzetten. We waren zelfs geen schim van vorige week. Niks wilde lukken, niet bij de aanvallers, middenvelders en verdedigers. Gelukkig konden we nog rekenen op Dascha. Toch viel het enige doelpunt in de eerste helft in het doel bij De Jonge Spartaan. Het was Desi die de corner mocht nemen, doordat Mandy en Nikita elkaar in de wegliepen was het een verdedigster van de Jonge Spartaan die de bal wist weg tewerken. Terwijl iedereen op zoek was naar de bal was het Iris die wist te profiteren en de 1-0 scoorde.
Na rust zou er feller op de bal gegaan moeten worden. Hoewel de woorden makkelijk klinken was de uitvoering een stuk moeilijker. Het wilde dan ook niet lukken. Toen De Jonge Spartaan de gelijkmaker scoorde roken hun de kans en benutte deze dan ook. Al snel stonden we 1-3 achter. Hierna hebben we nog wat geprobeerd, maar de bal wilde vandaag niet meer in het doel.

Gezien het spel wat wij vandaag hebben gespeeld is het terecht dat De Jonge Spartaan heeft gewonnen.