SHO VR2 – Goudswaardse Boys VR1 0-11 (0-6)

12 maart, 2016

Vandaag een wedstrijd tegen SHO VR2. Een onbekende tegenstander die weinig weet te winnen. We begonnen goed en al snel maakte Nikita het eerste doelpunt 0-1. Daarna ging het wel heel makkelijk, echter was mooi voetbal er niet bij. Nikita scoorde vervolgens de 0-2 en 0-3. De volgende zou haar 200ste zijn, maar daar moest even opgewacht worden. Schoten op de keepster, lat of over het doel stelde dit nog even uit. Vervolgens was het Cynthia die een mooie voorzet van Desi het doel in wist te lopen 0-4. We bleven aanvallen en na een opstootje van de tegenstander met Cynthia kregen we een vrije trap randje 16. Jessica nam deze en zag de bal knap het doel in verdwijnen 0-5. Voor rust volgde alsnog het 200ste doelpunt van Nikita waardoor we met 0-6 de rust ingingen.

Na rust het zelfde beeld alhoewel SHO het ons soms toch wel lastig maakte. Maar niet veel later viel daar het 7e, 8st en 9e doelpunt van Nikita. Hierna was het Cynthia die viel randje 16 waardoor we weer een vrije trap kregen. Wederom zou Jessica deze nemen, waar Jessica bekend staat als latjestrapkampioen verdween ook deze bal heel mooi achter de keepster van SHO. 0-10. Tot slot nog een corner van Desi die door SHO slecht werd uitverdedigd en door Serena keihard binnen werd geschoten. 0-11.

Geen goede wedstrijd, maar genoeg doelpunten en 3 punten mee naar Goudswaard.