Piershil VR1 - Goudsw. Boys VR1 (1-11)

Foto720 LDZCQAZL

Na 8 weken trainen en de op het laatste moment afgelaste wedstrijd van twee weken geleden was het tijd om de eerste bekerwedstrijd te spelen tegen Piershil. Piershil is voor ons toch wel een onbekend team waarvan we alleen weten dat zij in de 4e klasse gaan starten. Vandaag waren we met 12 waarvan 4 nieuwe speelsters Brenda, Cynthia, Jesca en Rachel.

We gingen fel van start en al snel waren we op de helft van Piershil te vinden. De eerste corner volgde snel, maar het doelpunt liet nog even op zich wachten. Uiteindelijk was het Brenda die de wedstrijd opende met een mooi doelpunt. Dascha volgde al snel met de 0-2 waarna Nikita de 3-0 en 4-0 kon binnenschieten.

Na de rust hetzelfde beeld, aanvallen van Piershils kant werden meestal op het middenveld al overgenomen waardoor we verder konden gaan met waar we gebleven waren. Het was Nikita die na rust de 0-5 kon maken. Dascha schoot hierna knap de 0-6 binnen. Vervolgens was het Iris die na een solo hard op doel schoot. Helaas was deze op de keepster, maar kon Dascha de rebound maken 0-7. De 0-8 komt op naam van Cynthia die na aangeven van Desi de bal achter de keepster wist te krijgen. Vervolgens de zoveelste corner van Desi die uiteindelijk in het doel beland door Cynthia. (of was het toch een eigen doelpunt van Piershil?) Helaas was er toen een opstootje waardoor we 10 minuten met 10 stonden, maar ook dit hield ons niet tegen om de 10-0 te maken. Dit doelpunt was zeer verdiend en komt op naam van Desi.

Hierna volgde een aantal aanvallen van Piershil waaruit een corner ontstond. Nog voordat de corner genomen was werd er door de scheidsrechter een overtreding gezien op de rand van de 16. De vrije trap ging langs de muur helaas het doel in. 1-10. Tot slot sloot Nikita de wedstrijd af met de 1-11 na aangeven van Jesca.