Goudswaardse Boys VR1 - Vlotbrug VR2 (10-1)

teamfoto dames1

Na de 0-1 winst vorige week op Zuidland VR3 zou vandaag de vrouwen 2 van Vlotbrug op bezoek komen. Vorig jaar hadden we het in de thuiswedstrijd makkelijk gehad, maar uit was met een gelijkspel een hele andere wedstrijd geweest. Om 12 uur precies konden we in onze prachtige nieuwe tenues tevoorschijn komen. Bedankt !!

We begonnen wat slap en Vlotbrug was in het eerste kwartier zeker niet de mindere. Totdat Nikita werd weggestuurd en de 1-0 kon maken. Al snel volgde de 2-0 en 3-0 wederom Nikita. Vlotbrug probeerde nog wel wat. En zo nu en dan kwamen zij ook richting ons doel, maar dit werd makkelijk (soms wat chaotisch) verdedigt. Het was Desi die de 4-0 maakte een iets wat rommelig doelpunt waar ze zelf niet heel tevreden mee was. Hier ontstond de motivatie voor het harde schot wat voor rust de stand op 5-0 bracht. Na de rust hetzelfde beeld. Het was Nikita die de score opende en de 6-0 maakte. Hierna was het Dasha die in het 16 meter gebied werd neergehaald. Een penalty tot gevolg, werd door Dasha op de keepster geschoten en vervolgens vanuit de rebound alsnog gemaakt. 7-0. De dames van Vlotbrug waren al wat gefrustreerd en sommige gaven aan al liever helemaal niet deze wedstrijd te willen spelen vanwege de uitslag van vorig jaar. Gelukkig voor ons reageerde ze de frustratie vooral op hun eigen teamgenoten af. Nikita zorgde voor de 8-0 en 9-0. Als je er dan eenmaal 9 in hebt liggen, moet je ook maar met zijn allen voor de 10e gaan en dit gebeurde. Wederom was het Nikita die de keepster van Vlotbrug wist te passeren. 10-0.

Hierna iets wat slap verdedigt waardoor een speelster van Vlotbrug richting onze keepster kon gaan. Serena zag geen kans meer en beging een overtreding met een vrije trap tot gevolg. De vrije trap werd snel genomen en verdween netjes over Jesca het doel in. Na een wat apart eind van de wedstrijd vond de scheidsrechter het wel genoeg voor vandaag. De 3 punten zijn bij een stand van 10-1 weer zeer verdiend gewonnen.