Goudsw. Boys VR1 - ZBVH VR1 (3-1)

teamfoto dames1

Vijftien dames, dat komt niet zo vaak voor en dat moest natuurlijk wel even vastgelegd worden. In onze prachtige nieuwe tenues hebben we een nieuwe, strakke teamfoto gemaakt. Die andere was toch best wel een beetje verouderd.

Vandaag de inhaalwedstrijd voor de beker tegen ZBVH, die eerder niet door was gegaan door een flinke regenbui. Het was gelukkig dit keer beter weer en die nieuwe shirts lijken te werken, want we zijn nog onverslagen. GWBVR1 ZBVHVR1 20151017 1 smDeze wedstrijd tegen ZBVH zal toch een andere worden dan de weken ervoor, ZBVH komt namelijk uit in een hogere klasse dan wij. De laatste weken hebben we goed voetbal laten zien en dat moesten we vandaag zien vast te houden. Onze trouwe scheidsrechter Herman gaf het startsignaal en de wedstrijd begon. Het was vanaf minuut één een zware pot, maar we waren zeker niet de onderliggende partij. We creëerden veel kansen en bleven gevaarlijk.

Ook ZBVH brak een aantal keer door, maar dit wist onze verdediging netjes op te lossen. Kim en Mandy wisselden van positie en Mandy wist via een goede pass van Desi door te breken en gaf een prachtige voorzet. Het enige wat Iris nog moest doen was, was deze voorzet afmaken. Normaal gesproken wordt ze dan een beetje zenuwachtig, maar dit keer bleef het hoofd koel en maakte ze de actie netjes af. Het tweede doelpunt was ook snel een feit, Jessica wist vorige seizoenen nog wel eens de palen en lat te raken, maar dit seizoen verdwijnen ze alleen achter de lijn, ze schoot ook deze bal netjes binnen. Tot de laatste minuut bleven we sterk. Rilana viel helaas geblesseerd uit, waardoor de wissel eerder kwam dan geplant. Kathy is weer van de partij, haar zwangerschapsverlof is voorbij en ze komt ons team weer versterken.

Aan het einde van de tweede helft kwam er dan nog een doelpunt van de voeten van Nikita, die na een lange bal van achteren haar motor aanzette en iedereen van ZBVH haar rugnummer 5 liet zien. ZBVH wist zelf één keer te scoren, ze voetbalden goed en het was een pittige en leuke pot. Door als een team te spelen, hebben we deze wedstrijd gewonnen! Laten we met zijn allen deze golf van succes vast houden, we zijn in ieder geval door in de beker!

Groetjes, Serena